dijous, 26 de novembre del 2015

121. Record de Bunyolí

Hola a totes i a tots,

Bona excursió ahir a Bunyolí. Finalment no va ploure i vàrem poder complir amb tots els objectius que ens havíem proposat. Continuàrem reconèixent els elements del paisatge segons la programació establerta, gaudint de l'entorn privilegiat del nostre col·legi i també trobant temps per treballar, en espais oberts, les mesures. Una vegada més agraïm a na Magdalena Vidal la seva col·laboració i interès. Aquí teniu l'enllaç a l'àlbum recordatori. Frui-lo tots junts a casa.

Algunes coses, però, restaren pendents. Podem fer servir el bloc per enllestir la feina. Venga, als comentaris. Recordau alguns noms de cases per les quals passàrem. Na Magdalena vos demanar que anotassiu alguns nom d'arbres que reconeixiu. Podeu escriu als comentaris alguns dels que vareu escriure.

Ja tenim els quatre primers grans lectors. Aquí teniu les seves fotos.






Fins aviat,
Sebastià

7 comentaris:

  1. Emma:
    Les fotos son molt xules i els noms de les les cases son:
    Son Pixera, Ca'n Mora i Ca'n Rafalet, i dels arbres son: oliveres, pins, ametllers, garrovers, magraner, palmeres, alzines, polls i eucaliptus.

    ResponElimina
  2. Eli : les cases son mora, son pixera i ca'n rafelet i els arbres son pins,olivers'amatlles'garrovers,magraners,alzines,polls ,eucaliptus i palmeres

    ResponElimina
  3. Joan:les cases que varem trovar en Rafel i jo varen ser: Girasol, Son Pixera i ca´n Rafelet. I les plantes que varem trobar avaren ser 15 o 16.

    ResponElimina
  4. Sergi :les fotos so molt xules, les cases son:son pixera, can rafelet i girasol.

    ResponElimina
  5. Hugo:jo em se de cases c'an rafelet, girasol i d'arbres s'aritja, pi,palmera,cipres i enhorabona Joan,Rafel,Elizabeth i Emma.

    ResponElimina
  6. Marc:Enorebone Joan,Emma,Refel,Eli gracies Sebastia

    ResponElimina
  7. Hola, som sa mama de n'Emma:
    Vos escric, per dir-vos que estic molt contenta de veure que es nostros fills puguin disfrutar d'un entorn pròxim , tan guapo com es que tenim, i que sigui sa propia escola sa que l'hi mostri. Som uns privilegiats , "sense un duro" sa preciosa excursió que heu realisat.
    Gràcies a en Sebastià i a tots es professors que la vereu fer possible, i Moltes gràcies Magdalena per sa teva inestimable col·laboració

    ResponElimina