divendres, 27 de novembre del 2015

122. Un nou repte

Hola a totes i a tots,

Abans, donar les gràcies pels cometaris a l'entrada anterior i informar que per la meva part he traslladat a les mestres interessades el vostre suport al projecte així com el grau de satisfacció que provoca en voltros el veure que els objectius es van assolint. Efectivament, l'entorn de què gaudim ens ofereix moltes possiblitats per explorar. Per tant, això encara no s'ha acabat.





Atenció: Dilluns control tema 3 de català (heu de repassar) i control d'angles de matemàtiques (si heu fet tota la feina i heu escoltat, crec que tenim els objectius superats).

Un nou repte:

Introducció: En un país molt llunyà, fa molt de temps, vivia sol a les muntanes un drac de foc. Tots els habitants del poble més proper li donaven la culpa de la desaparició de les seves ovelles. Hi havia, però, en Lluís, Na Marta i n'Aurora que no hi estaven d'acord. Les dues nines i el nin no creien que el drac fos capaç de menjar-se cap ovella dels pastors de la zona.

Nus: Marina

Desenllaç: Hugo

Fins aviat,
Sebastià

Regal (per a tots? És broma)




21 comentaris:

  1. HUGO:gràcies per el video,per jo ha sigut molt xulo pèro segur que per la gent del barça no li han agradat gens ni mica i tenc ganes de fer una altre excursió.

    ResponElimina
  2. Joan:n´hugo ja m´ha habia dit que tu Sebastià que posaries un regal que no m´agradaria i efectivament no m´ha agradat.Però com pots posar un video de coses bones den Cristiano quan el barça va guanyar al madrid 4-0. La pròxima podràs posar den Messi, i voras que són millors els gols perque es regatetja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sergi:estic d´acort amb tu Joan el video no m´ha agradat i es vere que es barça li va guanyar 4 a 0 sense en Messi i es madrid va jugar amb tots els vons

      Elimina
    2. Sergi:estic d´acort amb tu Joan el video no m´ha agradat i es vere que es barça li va guanyar 4 a 0 sense en Messi i es madrid va jugar amb tots els vons

      Elimina
    3. José: ja pero a lo millor dins el nou camp li guanya 0 a 4 al madrid al barça.

      Elimina
    4. Joan:José que te creus que el madrid li guanyara al barça 4-0 en el seu camp. Quan el barça li va guanyar 4-0 en el camp del madrid sense en Messi. I quasi el barça li va guanyar 6-0 al madrid.

      Elimina
  3. Paula: el vídeo no m'ha agradat massa, no podries aver posat "LOS MEJORES 10 GOLES" però de en Messi? Canviant de tema, n'Hugo no havia de fer el repte numero 2?

    ResponElimina
    Respostes
    1. José: Paula primer ha de fer el nus na Marina.

      Elimina
  4. José: gracies Sebastia a jo m'ha agradat molt el video i despues del den messi podre posar jo un video?A bon cap de setmana I Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Marina:m´ha agradat moltissimmmm el video.Grasis per posar-lo Sebestia.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. Hugo:Jose no posis tants de comentaris que si no tots seran teus i Marina no t'oblidis de posar el nus perque si no segurament no posarà més reptes.I sa meva mare volía publicar un comentari però com ja han posat tantes coses del barça, per no copiar-lis les idees.

    ResponElimina
  7. Jose: No te quejes que tu has puesto dos jaja.

    ResponElimina
  8. Victoria:el video ma agadat molt perque soc del Madrid pero tambe magrada el barça i de la entrada enterior les fotos molt xules i mot be ELIZABETH,EMMA,RAFEL I JOAN Marina fes via a posar el nus que en Hugo a de fer el desenllaç
    ANIMS AMB ELS COMENTARIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  9. Un dia na Marta amb la seva mare varen baixar a la ciutat ha fer un parell de
    compres. Un pic acabat es varen seure a una gelateria i mentres es menjaven
    el gelat varen sentir que tots els animals havien desaparegut. En arribar al poble
    na Marta ho va comentar als seus amics i a tota la gent. I tothom ja no creía que fos el drac de foc i es demanaven que es lo que esta pasant?

    ResponElimina
  10. Marina: Ja he fet el nus. HUGO ja pots fer el desenllaç.

    ResponElimina
  11. Rafel: el vídeo m'ha agradat molt i els gols d'en Cristiano son molt millors que els d'en Messi!!!

    ResponElimina
  12. Hugo:tot el poble varen decidir que venguessin a reunir-se perque es quedasin tota la nit desperds per veure si de veres era el drac es que se menjava a tots els animals.A mitja nit,un soldat va veure una nau espacial i a adadins hi havia un extraterrestre.I al final varen descobrir que era el extraterrestre el que feia que desapareguesin tots els animals.I els soldats varen anar ha la cova del drac.Hi li varen dir que si per favor podia dir-li a l'extraterrestre si se podia anar del poble.I el drac li va dir ha l'extraterrestre que se enigues del poble hi que si no li cremaria el cul i sel menjaria.I al final va decidir anar-sen.

    ResponElimina
  13. Marina:Hugo el desenllaç esta molt be.

    ResponElimina
  14. Emma:
    El video no m'ha agradat molt perque jo som del Mallorca i del Valencia, i la
    historia que han fet n'Hugo i na Marina esta molt be.
    (Ah, i som del Valencia perque mon pare es valencia).

    ResponElimina
  15. Hola som la mama de na Laia:
    El nus de la Marina esta molt be i el deçenllas de n´Hugo tambe esta molt be ah i la historia tambe molt be.Emma jo tambe som del Mallorca força Mallorca.Grasis Sebastia per tot el que fas adeu.

    ResponElimina
  16. Hola, som na LLuc la mare de na Marina i avui ha vingut molt contenta perque m.ha dit que seuen individualment i les seves paraules han estat " això mola molt".

    ResponElimina