dimecres, 4 de novembre del 2015

110. Repte núm.1

Hola a totes i a tots,

Ahir no vaig poder publicar. Alguns dies és impossible.

Avui vull proposar un repte a en Guillermo i a en José. Si l'acceptau heu de fer servir els comentaris. Jo vos proposaré un plantejament. En Guillermo escriurà als comentaris del bloc un nus de la seva invenció i, quan en José l'haurà llegit (en Guillermo ha d'intentar fer via a publicar el seu comentari), escriurà el desenllaç. Si tenim èxit amb aquest repte, llegirem con ha quedat la història a la classe i en farem més amb altres nins i nines de la classe.

Aquest és el plantenjament:

En Nofre passejava pel parc de la seva ciutat amb el seu ca Gim. Anava tan tranquil quan va veure la senyora Maria que venia cap a ell acompanyada del seu nét Serafí, que era un nin molt entremeliat.

Nus: Guillermo
Desenllaç: José

De http://retomania.blogspot.com.es/2013/12/acertijos.html

Fàcil!


Quin t'agrada més? Posa-li un títol

1

2

3

Còmics de la meva època. És molt important que el missatge sigui clar.


Fins aviat,
Sebastià

10 comentaris:

  1. Eli:la granota tardara 30 dies a surtir del pou magrada la imatge 1el nomc el poble encantat i el comic molt divertit

    ResponElimina
  2. Emma:
    La granota tardara 30 dies en sortir del pou. El quadre que mes m'ha agradat ha estat el 2 i li pos de titol dia al camp. Ah, i el comic esta molt be.

    ResponElimina
  3. Rafel: la granota tardaria 28 dies en sortir. La imatge que més m'agrada és la número 3 i el títol que li poso és "La ciutat dels colors".

    ResponElimina
  4. Guillermo:El que mes m'agrada es el primer i el nom es poble a les fosques , la granota tardaría 30 dies ,el chiste no le entes i la historia :En Nofre se posa a parlar amb la senyora Maria i en Serafí va i lo demana a en Serafí me deixes du al ca i li va di que no pero li va dir que no ales hores li torna a demana lo figura que si pero como se va enfadar amb en Nofre i li molles la corea aposta i ses capa i el va perder . Ara te toca a tu José adeu

    ResponElimina
  5. Sergi:la granota tardara 30 dies en pujar el pou i el que mes m´ha agradat es el 1 li pos el poble que mai fa sol i el comic es molt xulo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joan:estic d´acord en tu Sergi la granota tardara 30 dies en sortir del pou, l´imatge que més m´agrada es la 3 i li pos aquuest títol: La competició del carnaval de les barcas el xiste es molt xulo.I Guillermo si el xiste no hu has entes es que el senyor s´esta aufagant i li diu que li estirin amb una corda,està diguent perfavor una corda, i es tio va i li dona una corda i així no es pot salvar.

      Elimina
  6. Victoria: la granota tarda 30 dies en surtir del pou i la imatge que mes me agrada es la 3 hi el nom que li poso es el mon colorit el chiste molt divertit

    Sebastia potds contar amb jo per el seguent repte n 2 i el repte va molt be espar seguir aixi amb tots
    ANIMS AMB EL COMENTARIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. José: La granota tardara 30 dies en pujar i el paisatge que m'agrada més es el segon el titol es. El camp de picnic i el chiste es molt gracios.
    En Serafí es va perdre amb el ca Gim i en Gim es posa a correr i en Serafí darrera, i van capa un bosc que hi ha una bruixa que no li agradan els cans i diu la bruixa ¡qui s'atreveix a entrar en el meu bosc!! , la bruixa els perseguia i de tant de temps que varen estar alla es va fer de nit i la bruixa es va tornar bona per la lluna plena i els va acompañar al parc i conte contat conte acabat.

    ResponElimina
  8. Hugo:el tebeo ha estat molt gracios jajajaja la granota tardarà trenta dies.

    ResponElimina
  9. Marc: La granota tardarà 30 dies. El que més m'ha agradat es la 3. el títol Els edificis colorits.

    ResponElimina