dijous, 8 d’octubre del 2015

97. Primer control corregit

Hola a totes i a tots,

Nota pels papàs i mamàs: Ja hem corregit el primer control del curs. Hi ha algunes sorpreses. Esperava un poc més. Em dóna la sensació que hi hagut un poc de relaxació (parl en general). Per tal de treballar aquest aspecte seguirem alguns passos. Primer vos donaré el control corregit que s'ha de tornar signat. Juntament amb el control vos donaré una fotocòpia en blanc per treballar els exercicis amb tranquil·litat i fent la recerca d'allò que no s'entén. Aquí també convendria prestar atenció a la cal·ligrafia i a la presentació. Aquesta darrera activitat la faríem de deures i l'aferraríem al quadern de català segons les pautes que hem donat a classe. Això no és necessari fer-ho tot en un dia. Podem fixar la data de dia 16 d'octubre per entregar-ho tot.

Els qui tengueu dificultats en les taules de multiplicar, aquí teniu un enllaç en què, a part d'entrenar-les, també fareu pràctica de la velocitat lectora.

Gràcies
a tots per la vostra participació en els comentaris. Ja veis que les llegim tots i a més a més les posam en comú.

Fins aviat,
Sebastià

4 comentaris:

  1. juan carles gracies per les taules de multiplicar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joan:esvera lo que dius Joan carles gracies per les taules de multiplicar, perque així les he pogut repessar, i també la meva mare a llegit la nota bon horabaixa!!!

      Elimina
  2. Emma:
    Jo tambe les he repassat i com que la del nou no me va molt be amb aquest joc ara si que la se del tot, lo que mareja un poc perque hi ha molts de números...
    Ah, i ma mare tambe ha llegit la nota.

    ResponElimina
  3. Victoria moltes gracies per les taules de multiplicar

    ResponElimina