divendres, 2 d’octubre del 2015

93. Et consideres responsable. Què fas per ser-ho?.

Hola a totes i a tots,

Le feineta del projecte "som responsable" que vos he proposat avui l'anau fent amb tranquil·litat i divendres que ve la posarem en comú. Per poder fer una de les activitats serà necessari veure el vídeo que vos pos i que també és el regal de la setmana de part meva.

Recordau estudiar pels control.

Fins aviat,
Sebastià


5 comentaris:

  1. paula: jo crec que el missatge es que quan algú veu que una cosa pot ser perillosa ha de avisar ha la persona que la provoca, però també n'hi ha una altra que es que quan una cosa es dolenta per ha tu no ho ha de ser per a tots, per exemple per culpa d'aquella rajola mal posada tothom cau en canvi el vellet passa gust perquè quan està damunt la rajola es pot aguantar dret sense cap problema ni un.

    ResponElimina
  2. Paula torn ser jo, et volia dir que si jo hem trop responsable perquè sempre duc els deures excepte ahir que no vaig pensar amb la carpeta i la va aver de dur ell.

    ResponElimina
  3. Rafel:me pareix que el video vol dir que em de ser responsables com el veet quat a posat la senyal a la regola.

    ResponElimina
  4. Usha: El picapedrer havia de posa una senyal per que no pasin les persones, no era responsable

    ResponElimina
  5. carla : crec que el misatge es que si tu veus que la gent se esta fent malper una regola que cridi a el ajuntament aixo es ser iresponsable . si soc responsable perque cuan la meva mare em diu que ordeni la meva havitacio o faig sense problema

    ResponElimina