dimecres, 28 d’octubre del 2015

108. Tema nou a les àrees de naturals i socials

Hola a totes i a tots,

Avui una nina de la classe ha vengut i m'ha dit:

-Sebastià, ahir no vares publicar!

Així, amb signes d'admiració. Això és bo. M'agrada. Senyal que està pendent del bloc i dels articles i propostes que hi inserim. No sempre és possible la publicació. Alguna vegada sorgeixen cosetes a les quals has de fer front. Ja veis, però, que sempre que puc procur mantenir la pàgina activa.

Començam un tema nou. Aquesta vegada és de naturals. El seu títol és: "Els ecosistemes". Vos donaré unes fotocies per llegir. Per començar aquí teniu un enllaç que vos pot ser útil. Ja vos avís: no vos ha de fer peresa llegir.

Per acabar, de moment, amb el tema de les roques i els minerals del qual avui hem fet un control vos pos un vídeo. Pensau que un llapis és una cosa molt senzilla? Comprovau-ho.

Fins aviat,
Sebastià


5 comentaris:

  1. Carla :He estat jo jajajaja es veritat perque no vares publicar menosmal que avui si es video es molt xulo gracies per posarlo!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. José: El video es molt xulo i l'enllaç segurament em servira de molt.

    ResponElimina
  3. Emma:
    El video m'ha agradat i l'enllaç l'he probat, pero crec que el fare quan estudiem el tema.

    ResponElimina
  4. Joan:el video es molt interessant,i no es fácil fer o el control de multiplicacions també es de divisions?

    ResponElimina
  5. Marc:el video es una pasada mooooooooooooooooltes gracies Sebastia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!venga comentaris a tope????????????????

    ResponElimina