divendres, 23 de gener del 2015

26. Gràcies i fins aviat!

Hola a totes i a tots,

Avui ha estat el meu darrer dia a l'escola i vos vull donar les gràcies per aquests mesos que hem passat junts. Ha estat un plaer compartir aquesta experiència amb vosaltres!

Moltes gràcies a tots els nins i nines de 3r. Per acollir-me com una mestra més. Pels somriures i els bon dia dels matins. Per la vostra alegria, vitalitat i il·lusió. Per la col·laboració i les ganes d'aprendre que heu mostrat. I per ensenyar-me tant; com vos vaig dir, els mestres també aprenem dels alumnes. Gràcies! Vos desitjo tota la sort del món!

I gràcies a tu, Sebastià. He tengut un gran tutor! Gràcies per tot el que he pogut aprendre durant aquest temps. Per la confiança que vares dipositar en mi des del primer dia. Pel teu temps i el teu suport, les xerrades i reflexions compartides. Per mostrar-me altres punts de vista i maneres de fer, me'n duc la "motxilla" plena de coneixements i valors. Moltes gràcies!

Una abraçada molt forta,
Ylenia


FESTA D'ACOMIADAMENT


9 comentaris:

  1. En nom de tots els i les alumnes de tercer i en nom propi, Ylenia, gràcies per les teves paraules. Ha estat una vertadera sorpresa per a mi veure que ja tenies tantes coses prepares pel dia d'avui. I tot, molt ben pensat. Has sabut demostrar, entre moltes altres coses, una bona capacitat d'observació. Els nins i jo mateix te trobarem a faltar molt a classe. De dos, ara passarem a un i això es notarà molt.
    Vull, des d'aquest comentari, fer arribar a tots els pares i mares l'enorme ajuda que ens has prestat, sempre des de la teva discreció.
    Et desig que acabis prest els estudis i que en un futur proper treballis en una escola en la qual puguis ser feliç desenvolupant la feina de mestre que has triat.
    Molta sort. Fins aviat.
    Sebastià

    ResponElimina
    Respostes
    1. Magdalena, mare de na Paula: Moltes gràcies per la bona feina. Ben segur que els infants i en Sebastià et trobaran a faltar. Bon camí i bona sort!!

      Elimina
  2. Paula:el vídeo i la cançó han estat molt xulo i la cantant deia moltes coes guapes dels infants.

    ResponElimina
  3. José:m'agradat molt el video i la cançó també.

    ResponElimina
  4. Marina: Moltes gràcies Ylenia i molta bona sort. Moltssssssss petonssss!!

    ResponElimina
  5. Victoria:esttic decort amb els tres el video es molt chulo gracies per es video Ylenia te exare molt de menos

    ResponElimina
  6. Emma:
    Moltes gracies Ylenia i fin aviat.��

    ResponElimina
  7. Rafel: Adeu i molta sort Ylenia!

    ResponElimina