dimecres, 3 de desembre del 2014

16. Nou experiment

Hola a totes i a tots,

Després d'un quants dies sense publicar ens tornam a trobar. Aquesta vegada per mostrar-vos un experiment realitzat a la classe de socials. Es tractava de visualitzar les fases de la lluna. Ens ajudaren en Diego i en Joan Carles, que prepararen tot el material i assajaren l'explicació. Aquí teniu el resultat.

 
 

Per una altra banda vos proposam un curtmetratge molt interessant per a que pogueu participar a la secció de comentaris contestant una pregunteta que vos farem.



PREGUNTA:

Les erugues es transformen en papallones, com passa amb la del pot de vidre del nin. En el curtmetratge les papallones tenen una gran importància. Per què creus que el circ s'anomena el Circ de la Papallona? Com i per què canvia en Will?


Fins aviat,
Sebastià i Ylenia

9 comentaris:

  1. paula:
    crec que es diu el circ de la papallona perque tots els que fan feina a n'aquest circ han canviat (han fet la metamorfosi.)

    ResponElimina
  2. Paula:en Will canvia perque l'home li diu que es pot aixecar tot sol, ho intenta i ho aconsegueix, però cau a l'aigua i gracies a això apren que pot nedar sense ajuda.

    ResponElimina
  3. Emma:
    perque les papallones cambien d'oruga a papallona i aquestes persones del curtmetratge tambe son capaços de cambiar.
    Pasa de pensar que no val per res a pensar que val per tot allo que ell vulgui

    ResponElimina
  4. Javier: Will casi no se podia mover pero cuando se cayo pidio ayuda y le dijeron que el solo podia hacerlo y era verdad. Esto es igual con las mariposas, al principio no pueden volar y luego si pues lo mismo con Will que no podia caminar y despues si.

    ResponElimina
  5. Joan: En Will és com l'oruga no s'hagués pensat mai que pogués "volar".

    ResponElimina
  6. Mª Magdalena: perque a les persones del circ les ha canviat la vida com les papallones, abans es pensaven que no valien res i ara si veuen que valen.
    El mateix pasa al Will.

    ResponElimina
    Respostes
    1. carla:perque es nin tenia una papallona i lis va donar una idea(en will a canviat perque antes no sabia nadar ni caminar i ara si

      Elimina
  7. Rafel: Es diu circ de la papallona perquè tots han canviat. Com les orugues a papallones.
    En Will ha canviat perquè l'han animat, i ha pogut nedar perquè ha pensat que ho aconseguiria

    ResponElimina
  8. Elizabeth:Crec que es nom circ de la papallona perque an canviat tots i san tornat gent maravellosa.En Will ha canviat perque a compres que pot fer coses marevelloses

    ResponElimina