divendres, 10 de juny del 2016

202. Noves presentacions

Hola a totes i a tots,

Avui tenim noves presentacions. En Javier, en Diego i en Xesc. Enhorabona. M'agradaria que els qui encara faltau vos animassiu a dur-me-la i que no quedàs ningú sense sortir a la pantalla. Ànim.

Javier

Diego

Xesc


Fins aviat,
Sebastià

El regal. Una amistat incondicional? Què creus?



11 comentaris:

  1. Paula:
    tot molt xulo.
    A classe tothom m'ha demanat per la recepta de la coca:
    4 ous
    mig tassó d'oli
    2 iogurts naturals
    1 tassó i mig de farina
    1 tassó de nesquik
    1 sobre de llevat en pols.

    Después ho mesclam tot.
    untam el motllo de sucre i oli.
    ficam la mescla dins el motllo i ficam el motllo dins el forn a 170 graus durant 35 minuts.
    Bon profit!!!

    ResponElimina
  2. Emma:
    Gracies per la recepta Paula, la coca estaba bonissima!
    Les fotos molt xules, han fet molt be les presentacions, enhorabona!!!Jo crec que si que es una amistat incondicional i a prova de bomba.

    ResponElimina
  3. Rafel enhorabona als nous lectors i jo crec que si es una amistat incondicional.

    ResponElimina
  4. José: Si es una amistad incondicional i el video jo ja el via vist enhorabona amb les presentacions i Paula gracis per la recepta la coca estava molt bona!!!!!!

    ResponElimina
  5. eli:enhorabona javier,diego i xesc.el video molt xulo pero yo ya l,havia vist i paula la coca estaba bonissima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a i si crec que es una amistat incondicional

      Elimina
    2. lidia na Elizabez te rao pero a mi no hem deixaba voure el video hem p0saba per vere elvideo tot verd pero lla l`avia vist.ADEU.

      Elimina
    3. lidia qui es ??? i a mi tampc hem deixaba voure el video emposa :este video no esta disponible debido a una reclamación de compyright realicada por Disney Enterprises , Inc ...

      Elimina
    4. soc jo un altre pic i jo en a aqursta entrada no abia publicat cap commentari siguis qui siguis i HI HA QUE POSA EL NOMMMMMMM!!!!!!!!!!!

      Elimina
    5. SOC JO UN ALTRE PIC ENOHRABONA AL NOUS I GRANS LECTORS I PAULA LA TEVA COCA TE O TENIA PINTA DE SE MOLT BONA

      Elimina
  6. En cas que qualcú arribi a llegir aquest missatge:

    Avui, després de 7 anys torn a llegir aquest blog per tornar a ca meva, a un temps que ara me sembla menys difícil. Després de 7 anys trob que tothom ha crescut massa no? Ara visquent a 10000 Km lluny, a un país tan different com és Tailàndia, coses que se me feien tan normals com ses torrades de Sant Antoni (que quan era petit ni tan sols vaig disfrutar massa) és probablement el que més ganes tenc de reviure ara mateix.

    M'encataria poder viatjar enrere al temps i poder dir-me que en 7 anys no faré altre cosa que no sigui llegir o que he aconseguit un lloc per salvar tortugues amb la Fundació Palma Aquarium, només fer-me saber que tot anirà bé per molt difícils que semblin les coses. Vull fer a aquell mini jo engoixat i trist que tot anirà bé, i fer-lo estar orgullós d'ell mateix per una vegada. Vull que sapiga que un dia s'aixecará i anar a classe ja no será un repte i no haurà de tenir por i estar sempre viu, que se podrá relaxar i sortir d'aquella situació.

    Ses coses han canviat massa, trob que per a millor encara que canviar significa que hauràs de deixar enrere altres coses per trobar un lloc nou al món, el teu i de ningú més, on res ja te pugui ferir.

    Sebastià, si llegeixes aquest missatge te vull agraïr sa feinada que feres deixant tants moments i fotografies per a la posteritat.

    ResponElimina