dijous, 5 de maig del 2016

184. Entrada pels papàs

Hola a totes i a tots,

Nota pels papis: Avui vull comunicar dues coses d'interès general. Aquest matí hem fet un control d'operacions. No ha anat malament, en línies generals. Hi ha hagut, però, alguns alumnes als quals els hi he dedectat dificultats. A aquests últims els hi donaré un quadernet d'entrenament que m'agradaria fessin regularment i amb concentració. No crec que falti molt. Però sí pràctica.
La feina que estam preparant per a la carpeta de "Som responsables"  és una mica més laboriosa i consisteix en una presentació power point o programa similar. Hem fet dues classes dedicades a això. Una a nivell teòric i una altra a nivell pràctic (encara falta un grup per fer aquesta última). Aquesta presentació té dos aspectes: el maneig del programa en sí i la presentació oral de les diapositives que cada alumne haurà de fer a l'aula segons les directrius que s'han anat donant. La presentació es publicarà al bloc. Precisament avui podreu veure la que ha fet na Victòria que podria servir un poc d'exemple de com pot ser el resultat final. Com és natural, si teniu algun inconvenient en que el traball es pugui veure en el bloc, feis-m'ho arribar a través de l'agenda, telèfon o personalment. Gràcies.

Aquí teniu la presentació de na Victòria. En pujar-la a l'slideshare ha desaparegut una diapositiva. Perdona Victòria. Quan facis l'exposició oral anirem alerta a que el programa no la boti.



presentacio de na Victòria from Sebastià Martorell


Fins aviat,
Sebastià 

7 comentaris:

  1. Rafel: molt bé Victòria, has estat la primera!!!

    ResponElimina
  2. Marina:enorabona Victoria.Me agrada molt.

    ResponElimina
  3. Marina:enorabona Victoria.Me agrada molt.

    ResponElimina
  4. Victoria:
    sa meva mare diu que si gracis Marina i Rafel

    ResponElimina
  5. Hugo:si,Rafel na Victòria ha estat la primera i enhorabona!!!!!!

    ResponElimina
  6. Emma:
    Enhorabona Victoria!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Paula:
    no la puc mirar, me'n vaig a dormir.

    ResponElimina