dimarts, 23 de febrer del 2016

157. Nou treball de "som responsable"


Hola a totes i  tots,

Aquí vos pos el repte tal com ha quedat. Pels comentaris: que hi trobau d'estrany?


En Miquel, n'Aina, en Manel i la seva germana petita Maria eren tots alumnes d'un col·legi de màgia bona. Havien quedat per jugar una estona al parc de la seva barriada a les cinc de l'horabaixa. Sense que hi hagués cap predicció es va posar a ploure intensament quan es va fer l'hora de partir. 

En Miquel va fer un conjur perque no plogués. Al cap de 2 setmanes no plovia i era perguè s'havia equivocat de conjur. Havia fet el conjur de gue mai plogués i així es podrien morir els éssers vius.



A la fi decidiren ajudar al nin utilitzant la màgia bona. Aixi varen trobar a la mare del nin amb un tres i no res, i aprofitaren la mateixa màgia perque s'aturàs de ploure. D'aquesta manera tots contents. 

Pels qui no vareu poder practicar els jocs d'ahir, els vos torn a posar. Pensau que n'hi ha que ho necessiten. 






Nou treball de "som responsable"


Heu enviat una fotografia d'una coca o d'un altre pastís que heu fet a casa. Ara heu d'escriure al mateix correu la recepta (sense cap "rollo") tenint en compte les intruccions que vos propòs en aquest Slideshare. No heu de posar les fotos, només el text. Consultau el diccionari a demanau ajuda a un major (entre els quals m'incloc) per tal de fer el menys de faltes possible.

Fins aviat,
Sebastià


2 comentaris:

  1. Sergi,Emma i Joan:ara farem els jocs, esteim a la biblioteca del Secar, pero les diapositives son molt xules.T'enviarem la recepta d'aqui poc.

    ResponElimina
  2. Guillermo:Avui no he pogut venir per que estic molt malat no se si dama podré venir pero el repte es molt xulo Sebestià t'estim molt gracias per tot .

    ResponElimina