dimarts, 2 de juny del 2015

73. IAQSE, altra volta

Hola a totes i a tots,

Ylenia, gràcies pel teu comentari. Tots hem estat molt contents de llegir-lo. Procura seguir el bloc aquests dies ja que volem convidar-te a una festa que  celebrarem, si tot va bé, el dimecres 17 d'aquest mes. De moment, encara no puc avançar cap cosa més, donat que hi ha d'haver alguna sorpresa.

Aquest és un missatge pels papis. Encara que no oficialment, ja he rebut alguna informació sobre les passades proves IAQSE. Sembla que la prova de català ha puntuat, treient la mitjana de classe, sobre la nota de notable. Les matemàtiques, en canvi, no han anat tan bé. La mitjana ha estat de cinc. Vos faré arribar (en blanc) les proves que cada un dels vostres fills i filles varen fer. Així podreu tenir una idea més clara del que ha passat i, si teniu interès, cometar-les entre tots.

Demà començaran les proves d'expressió oral. Les passarà na Julia. Al llarg de les dues primeres hores del matí els alumnes aniran sortint d'un en un de l'aula a la sala d'informàtica per a celebrar-les individualment.

Fins aviat,
Sebastià

3 comentaris:

  1. Guillermo:Els meus pares san informat be,adeu Sebatia.

    ResponElimina
  2. Joan:els meus pares també s´han llegit el missatge.

    ResponElimina
  3. Sergi :la meva mare ha lletgit el misatge

    ResponElimina