dimecres, 13 de maig del 2015

63. Proves IAQSE

Hola a totes i a tots,

Per ventura és vera que el joc era un poc difícil. Tal vegada vaig passar l'arada davant el bou. Intentaré anar més pas a pas. De totes maneres vull dir que estic molt content de veure que vos preocupau de mirar el bloc i de navegar pels enllaços que vos oferesc. I encara més content de que faceu les crítiques oportunes. Molt bé!

Ja sabeu que  dimarts i dimecres de la propera setmana hem de passar les famoses proves IAQSE. No vos preocupeu en absolut pel que que fa a les qualificacions. No tendran gens d'influència en l'avaluació final que de voltros farem a final de curs. Això sí, vos deman que, com a totes les activitats que se vos proposen fer a l'escola, intenteu treballar seriosament així com els mestres del vostre grup vos hem ensenyat. Intentau treure el màxim profit de l'experiència.



Hi estarà. Sí. Sempre.



Aquí vos pos un enllaç a un trencaclosques de les comunitats autònomes d'Espanya per si el voleu combinar amb aquell que ja vos vaig passar de les províncies.

COMUNITATS AUTÒNOMES

Fins aviat,
Sebastià

5 comentaris:

  1. Sergi:aquest enllaç es molt xulo

    ResponElimina
  2. Joan carles es vere ca la animasio de estarguors es molt xula

    ResponElimina
  3. Joan:gràcies per posar el joc, es igual que els de les provincies.

    ResponElimina
  4. Paula:els jocs són casi iguals, la diferencia es que en aquest hi ha menys coses que fer i es fa mes aviat, i m'ha fet molta gracia el missatge "que la fuerza esté con tigo" ja, ja, ja.

    ResponElimina
  5. José: Gràcies per posar el joc es molt xulo.

    ResponElimina