dijous, 16 d’abril del 2015

53. Deures

Hola a totes i a tots,

Primer de tot vull saludar n'Ylenia per donar-li les gràcies per seguir el nostre bloc i desitjar-li que les pràctiques a la nova escola li vagin molt bé.

Aquesta publicació va dirigida a nines i nins i també a papàs i mamàs.

Avui una mestra ha dit a la sala de profes que enguany "ha estat un any raro". M'ha fet pensar i al final he acabat per concloure que tenia raó. Tot ha vengut com a molt ràpit. Mirau: d'aquí a dues setmanes ja serem al mes de maig. Falta poc i si un es posa a pensar falten un caramull de coses per fer. I això sense tenir en compte les que a un li agradaria fer.



Anem a organitzar-nos i a pitjar una mica l'accelerador. Això sí, sense nervis.

Propòs un full de deures per fer a casa. No ho oblig, com es natural, però sí que ho aconsell. Aquests deures els treballaríem de la manera següent:

  1. Els dilluns, els dimecres i el divendres entrega dels fulls.
  2. Treball del full del dilluns  per fer a casa entre el mateix dilluns i el dimarts. Correcció el dimecres a les deu.
  3. El full del dimecres per fer a casa el dimecres i el dijous i per corregir-lo el divendres després de complementaria-religió.
  4. La mateixa pauta amb el full del divendres. Es a dir, dilluns a primera hora mostrat i corregit.
  5. El full constaria de quatre pàgines. La primera d'eficàcia lectora que s'hauria de fer contra rellotge, es a dir: anotant el temps invertit en fer-la. La segona pàgina de problemes. La tercera de expressió escrita. I la quarta de interpretació de gràfiques.

Esper que la proposta sigui ben acceptada i que ajudi a enfilar la recta final del curs amb eficàcia. Com que ja tenc el material preparat podem començar demà mateix.



Ànim i endavant,
Sebastià

2 comentaris:

  1. Paula i mama:la proposta ens sembla bé perquè creim que pot servir per millorar;a més, com que no són obligatoris, si algun dia no els podem fer, cap problema.

    ResponElimina